Η PCL έχει κερδίσει τις καρδιές των μηχανικών αυτοκινήτων με το αερόμετο  ACCURA® MK4 Digital Inflator ελαστικών για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές.

 

Συνδυάζοντας την κορυφαία οικογένεια αερομέτρων MK4 στην αγορά, από το  AirForce® MK4 και το  AirForce® MK4 High Pressure, το premium ACCURA® MK4 πρόκειται να γίνει το «Άγιο Δισκοπότηρο» για τη σωστή πίεση των  ελαστικών για συνεργεία και βουλκανιζατέρ.

 

Αυτή η αναβαθμισμένη έκδοση του παγκοσμίως σεβαστού AirForce® MK4 θα αλλάξει για πάντα το θέμα “αερόμετρου” ελαστικών, συνδυάζοντας την ανθεκτικότητα και την περιβαλλοντική ανοχή της ελαφρότητας , την ευκολία χρήσης, την ακρίβεια και την ευελιξία ενός ψηφιακού αερόμετρου . Τα τελευταία 25 χρόνια, η γκάμα των αερομέτρων  MK4 της PCL έχει γίνει βιομηχανικό πρότυπο σε γκαράζ, προωθητήρες πετρελαίου και αποθήκες ελαστικών.

 

Το ACCURA® MK4,  πιο στιβαρό και πάντα ακριβές, διαθέτει ένα πανίσχυρο “άγγιγμα” ,  κομψό σώμα και μεγάλη μπλε οθόνη LCD με εύκολη στην ανάγνωση με οπίσθιο φωτισμό για χρήση τη νύχτα και σε ελαφρώς φωτεινούς χώρους ,.

 

Εύκολα μεταβαλλόμενες μονάδες βαθμονόμησης πίεσης (psi, bar, kPa) καθιστούν αυτό το πιο ευέλικτο ψηφιακό χειροκίνητο προϊόν που έχει κατασκευάσει ποτέ η PCL και είναι ο ελαφρύτερος μεταλλικός μετρητής στην αγορά, με βιομορφικό σχήμα για αυξημένη άνεση κατά τη χρήση.

 

Χτυπώντας τους ανταγωνιστές του στον πρώτο γύρο, φαίνεται ότι η PCL έχει ήδη πάρει τον τίτλο του πρωταθλήματος για τον “πληθυσμό” των ελαστικών το 2018 με το αήττητο ACCURA® MK4.

 

Για περισσότερα μοντέλα δες εδώ !