Το νέο Dunlop Sport Maxx Race 2 έχει εγκριθεί από την Porsche ως αρχικό εξοπλισμό για το νέο 911 GT3 RS. Η μάρκα ελαστικών θα τροφοδοτήσει τα μεγέθη 265 / 35ZR20 (99Y) XL και 325 / 30ZR21 (108Y) XL στην Porsche, και τα δύο ελαστικά που φέρουν τη σήμανση N1 για να επισημάνουν την έγκριση Porsche.

 

Ο διάδοχος του Sport Maxx Race αναπτύχθηκε μαζί με την Porsche για να καλύψει τις εξαιρετικές απαιτήσεις απόδοσης για το νέο του 911 GT3 RS. Η Dunlop αναφέρει ότι παρέδωσε εξαιρετική απόδοση στις ξηρές επιφάνειες και τους τελικούς χρόνους γύρου στίβου για αποκλειστικούς οδηγούς απόδοσης εξελίσσοντας τόσο το σχεδιασμό όσο και το σύνθετο. Με τα ελαστικά Sport Maxx Race 2 που έχουν ήδη εγκριθεί για τα καινούρια 911 GT3 και 911 GT2 RS, η Dunlop συνεχίζει να προσφέρει ειδικά ελαστικά για τα αθλήματα Porsche.

 

“Το Sport Maxx Race 2 είναι ένας εξαιρετικός αγώνας για το 911 GT3 RS, από την άποψη της απόλυτης απόδοσης, της πρόσφυσης και της ακρίβειας του συστήματος διεύθυνσης. Η αποδεδειγμένη ποιότητα της Dunlop και η ικανότητά της να κατανοεί και να εφαρμόζει τις απαιτήσεις μας είναι το κλειδί για την επιτυχία », δήλωσε ο Jan Frank, υπεύθυνος ανάπτυξης της Porsche Motorsport.

 

“Η Dunlop εξοπλίστηκε το πρώτο 991 GT3 με τον αθλητισμό Maxx Race το 2013 και από τότε μπορέσαμε να οικοδομήσουμε μια ισχυρή παράδοση με την οικογένεια Porsche GT και να αναγνωρίσουμε τα ελαστικά μας για κάθε μοντέλο» δήλωσε ο Nick Harley, EMEA για τους καταναλωτές.

 

Μετά από εντατικές δοκιμές στο Nürburgring Nordschleife στη Γερμανία και στο χώρο δοκιμών της Porsche στο Nardò της Ιταλίας, ο Sport Maxx Race 2 εγκρίθηκε ως OE Fitment για το 911 GT3 RS.