Για πέμπτο συνεχόμενο έτος, η Wegmann Automotive USA Inc. κέρδισε το Βραβείο Αριστείας ποιότητας του προμηθευτή της General Motors το 2018.

 

“Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι που συνεχώς αναγνωρίζουμε ως έναν ισχυρό, αξιόπιστο και καινοτόμο επιχειρηματικό εταίρο την GM”, λέει ο Jeff Waechter, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Wegmann. “Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αξία σε αυτούς και σε όλους τους πελάτες μας, γιατί είμαστε ο παγκόσμιος ηγέτης στην ισορροπία των τροχών. ”

 

Το Βραβείο Υψηλής Απόδοσης του Προμηθευτή απονέμεται στους κορυφαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών που πληρούν τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας της GM. Οι κατασκευαστές αξιολογούνται σε περισσότερα από 12 κριτήρια, όπως η έγκαιρη παράδοση των προϊόντων, οι ομαλές διαδικασίες παραγωγής και η καινοτόμος δύναμη. Οι επιλέξιμοι υποψήφιοι πρέπει επίσης να διαθέτουν συστήματα ποιότητας σύμφωνα με πρότυπα όπως το IS0 / TS16949.

 

Η Wegmann είναι η μητρική εταιρεία των μαρκών Hofmann Power Weight και Perfect Equipment. Η εταιρεία μας είναι περίφανη που είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Wegmann στην Ελλάδα

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.wegmann-automotive.com

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=O8Y0_rr8TJ4