Η Nexen Tire απολαμβάνει την επιτυχία της Premier League της Manchester City FC. Ο Travis Kang, διευθύνων σύμβουλος της Nexen Tire, δηλώνει ότι ως συνεργάτης επίσημων ελαστικών, η Nexen είναι “ενθουσιασμένη” με την επιβεβαίωση της Manchester City ως πρωταθλητής της Premier League.

 

“Σηματοδοτεί μια άλλη εξαιρετική σεζόν για τον συνεργάτη της ομάδας Nexen Tire, με την Μάντσεστερ Σίτι να κερδίζει το τρόπαιο της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ και το Κύπελλο Carabao”, δήλωσε ο Kang. “Προσβλέπουμε στη συνεχιζόμενη στρατηγική συνεργασία μας με το Manchester City για να φτάσουμε σε περισσότερους οπαδούς παγκοσμίως και να οδηγήσουμε την αναγνωρισιμότητα της μάρκας μας”.

 

Η Μάντσεστερ Σίτι σφράγισε τη νίκη της σεζόν κερδίζοντας 3-1 στον αγώνα της εναντίον της Tottenham Hotspur που φιλοξένησε στο Στάδιο Γουέμπλεϊ το περασμένο Σάββατο. Με πέντε υπόλοιπα αγώνες, γίνεται ένας από τους ταχύτερους συλλόγους στην ιστορία της EPL για να εξασφαλίσει το τρόπαιο, ταιριάζοντας με το ρεκόρ πρωταθλήματος που έθεσε η Manchester United στην εποχή 2000/01. Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Μάντσεστερ Σίτι έχει γίνει πρωταθλητής της εκστρατείας EPL, με τους τίτλους της να έρχονται τα τελευταία έξι χρόνια.

 

Για να τιμήσει την επιτυχία του συλλόγου, ο Nexen Tire κυκλοφόρησε ένα σύντομο συγχαρητήριο βίντεο με τρεις κορυφαίους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι – Vincent Kompany, Ederson Moraes και Benjamin Mendy. Αυτό μπορεί να προβληθεί παρακάτω ή στις σελίδες Facebook και YouTube του κατασκευαστή των ελαστικών.

 

Η Nexen Tire επεκτείνει την πολυετή συνεργασία της με το Μάντσεστερ Σίτι το Μάρτιο του 2017, καθιστώντας τον πρώτο επίσημο συνεργάτη μανικιών στην ιστορία της EPL. Η εταιρεία αυξάνει την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας της μέσω αυτής της εταιρικής σχέσης και σχεδιάζει να συνεχίσει το ευρύ φάσμα των προσπαθειών μάρκετινγκ με τη λέσχη.